Ananas met Pinky Rose Syrup
Dit vegan en lactose recept is speciaal voor zwoele zomerse avonden. De ananas is gevuld met watermeloen en ananasblokjes die gemarineerd zijn met Spiced lemon & rose Syrup van Pinky Rose. Je kan dit recept zowel eten als drinken. Lees hieronder voor het gehele recept! Indien je deze heerlijke gevulde ananas met Pinky Rose Syrup gaat maken, maak een leuke foto en deel dit met ons op instagram! https://www.instagram.com/wauwfood/
Bereidingstijd 15 minuten min
Gang Borrelhapje, Drankjes, Nagerecht, Tussendoortje
Keuken Nederlandse
Porties 4
Equipment
- snijplank
- Snijmes
- Rietjes
- Meng kom
Ingrediënten
- 1 Ananas
- 1 kleine Watermeloen
- 150 ml Spicey Lemon & Rose Syrup van Pinky Rose
- 500 ml Spa Rood
Instructies
- Snij de bovenkant van de ananas eraf, zodat je de ananas netjes kan uithollen.
- Snij de uitgeholde ananas stukken in blokjes
- Snij een halve watermeloen zonder schil in blokjes
- Mix de ananas en de watermeloen door elkaar in een kom.
- Schenk de 150 ml Spicey Lemon & Rose Syrup bij watermeloen en ananas blokjes, en marineer dit goed. Laat dit 20 minuten in de koelkast staan.
- Vul de holle ananas met de gemarineerde ananas en watermeloen blokjes.
- Schenk de 500ml Spa Rood in de Ananas.
- Vanaf nu kan je heerlijk genieten van deze lekkere gevulde ananas.Maak een leuke foto van jou zelf gemaakte ananas met Pinky Rose Syrup. Deel dit op onze instagram @wauwfood.
Trefwoord Ananas, Watermeloen